GISELE BÜNDCHEN



Gisele Bündchen, Vanity Fair Dergisi'nin Mayıs ayı sayısı için objektif karşısına geçti.

Gerçekleştirilen çekimden birkaç kare..

Yeniler


Yeni alınan beyaz çantam ve ankle siyah botum; ikisini de çok beğendim.Beyaz babetimle beyaz çantayı bu yaz çok sık kullanacağımı düşünüyorum. Ankle siyah botumu belki bu sene için geç kalmış olabilirim ama seneye çok sık giyeceğime eminim, ayrıca çok rahatlar ve ayakta çok şık duruyorlar:) Bu sene benim için kesinlikle ayakkabı yılı oldu artık utanıyorum eklerken,hatta eklemediğim bir sürü ayakkabıya sahip oldum bu sene.

Dün akşam tartıldım ve yine kilo almışım, şuan 58.2 kilodayım.Bu sabah yürüyüşe ve egzersiz hareketlerine başladım, yemeye de dikkat ediyorum.Hadi bana kolay gelsin.:)))

Kısa kısa..

(Sevimli kedicikler benim olsunlar yaa)

Merhaba arkadaşlar;

*Daha önce ki postumda gözlerimde oluşan problemden bahsetmiştim ve çok şükür ki düzeldiler:) Az da olsa ağrılarım devam ediyor ama ben kırmızı gözlere veda etmekten o kadar çok mutlu oldum ki, ağrıları hissetmiyorum bile.

*Dün birçok kişi gibi ben de oy kullandım, her ne kadar sırada çekilen eziyetlere katlanmış olsam da sonuç olarak memnunum. Antalya, Alanya adına.. Memleketim Antakya için aynı şeyi düşünemiyorum, maalesef! Yine de herşeyin hayırlısı diyelim.


*Ankara ve İstanbul seçim sonuçlarına hala inanamıyorum :s

*Seçim dolayısıyla birbirine girenleri, kavga edenleri, hatta daha da abartanları anlamıyorum!!!

*3 gündür havalar çok güzel, güneşi görmek bile insanı mutlu edebiliyor.Her ne kadar yağmuru sevsem de güneşin sıcağın yeri bambaşka:)

*Bu arada acilen spora başlamam lazım, zayıflamam şart ne de olsa yaz geliyor.Umutluyum kendimden vereceğim fazlalıklarımı:)Dün bir yere yetişmek için 15 dk hızlı yürüdüm diye şuan da bacaklarım ağrıyor..


*Helikopter kazasında yerinin 47 saat sonra bulunmasını anlayamadım, ölenler için üzgünüm ama en çok muhabir ve pilot için Allah rahmet eğlesin.Ailelerine sabır versin.

*Menekşem çiçeklerini vermeye devam ediyor, lalemin ömrü kısa sürdü soğanını seneye ekmek için kaldıracam inşallah beceririm,kaktüslerde henüz bir gelişme yok gerci bir kaç kaktüs alıp yanlarına ekmem gerek, orkide çiçeğim 3 çiçek açtı ve durdu.

*Yemek yapmayı sevmeye başladım, yakında sürekli yemek,tatlı, pasta yazılarıyla karşılaşırsanız şaşırmayın.:)

*Farkettiniz mi bu sene çok hızlı geçiyor, baksanıza mart ayı bitti nisan ayı geldi.

*Bana mı öyle geliyor yoksa bu aralar hem doğum hem de ölüm olayları artıyor mu?

Kırmızı Göz


Daha önce arada sırada ve genelde banyo sonrası kızaran gözlerim, 3-4 gündür kıpkırmızı bir haldeler:( Dün doktora gittim iltihaplanma varmış mikrop kapmış, gitgide şişiyor ve küçülmeye başladılar zaten. Bir göz damlası ve bir tane göz kremi verdi kullanıyorum fakat bir fark göremiyorum nedense. Göz de batmalar ağrılarda mevcut. Makyaj da yapmıyorum artık, etkilenmesin diye.Zamanla geçer inşallah..

Doktorun dediğine göre renkli gözler hassas oluyormuş, o yüzden dikkat etmek gerekiyormuş.İyi de ben dikkat ediyorum zaten, ee sakınan göze çöp batarmış misali oluyor :)

Alerjisi olanlar da bahar aylarında, kızarma olurmuş neyse ki alerjim yok bişeye karşı. Bu sene de burada bahar tam bir bahar olarak yaşanıyor, bir gün güneş var ertesi gün yağmur:)

Herkese iyi günler diliyorum:))

İlginç Şapkalar





Dekoratif Mumluklar





Doğum Günü Hediyelerim.

18 Mart doğum günümdü, çok sessiz sakin bir doğum günü geçirdim.Galiba artık sakinlikten hoşlanıyorum.:) Herkes hediyelerini önceden vermişti ve ben hepsini ayrı ayrı çok beğenmiştim. Spor ayakkabıyı ve siyah kısa botu sevgilim hediye etti, siyah botu ebay.co.uk' den almış. Botları erkek kardeşim hediye etti, Hollanda dan getirdi.Atkı ve eldiven de annemin hediyesi.

Mim-

Sevgili kokoshsayfa beni mimlemiş:) Ölmeden önce yapmak istediğin 10 şey diye.

1- Üniversite okumak(tabi başarabilirsem)

2- Sevgilimle evlenmek:)

3- 30-35 yaş arası çocuk sahibi olmak.

4- Mavi tura katılmak.

5- Başta Türkiye olmak üzere her ülkeyi karış karış gezmek:)

6- Dikiş dikmeyi öğrenmek.

7- Bahçeli geniş bir eve sahip olmak.

8- Dövme yaptırmak:)

9- 4*5 yabancı dili çok iyi bir şekilde öğrenip, konuşmak.

10- İzmir de yaşamak.

Bende gül'ü mimliyorum..

18 Mart Çanakkale Şehitleri

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ

Bomba şimşekleri beyninden inip her siperin
Sönüyor göğsünün üstünde o arslan neferin.
Ölüm indirmede gökler, ölü püskürmede yer,
O ne müthiş tipidir, savrulur enkazı beşer.

Boşanır sırtlara, vadilere, sağnak sağnak.
Kafa göz, gövde, bacak, kol, çene, parmak, el ayak
Vurulup, tertemiz alnından, uzanmış yatıyor,
Bir hilal uğruna yarap ne güneşler batıyor.

Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker
Gökten ecdat inerek öpse o pak alnı değer.
Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın?
Gömelim gel seni tarihe desem sığmazsın.

Mehmet Akif ERSOY

Vatan uğruna kanlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi; saygı,sevgi ve minnetle anıyorum.Allah rahmet eğlesin..

Ayrıca bugün benim doğum günüm..


Mutfaklarda Melek Kanatları



Melek kanatlarını hemen hemen her yerde kullanmaya başladık ve objelere yakışıyor da. Benim çok hoşuma gidiyor giyimde de güzel duruyor.Mutfaklarda da kullanılmaya başlandı, ben beğendim:)

2009 yaz çantası PORTFÖY







Portföy çantaları genelde özel geceler de ya da gece kıyafetlerini kombinlerken kullanıyorduk.Fakat bu yaz hem gündüz hem gece kullanacağız, tabi büyük çantalara alıştıktan sonra biraz zorlanabiliriz:) Çünkü büyük çantalar da işimize yarasa da yaramasa da ne olur ne olmaz diye dolduruyorduk..

Kate Moss


Dünyaca ünlü model Kate Moss'u her zaman bakımlı ve üzerine giydiğini yakıştırır halde görmüşüzdür. Fakat geçtiğimiz günlerde arkadaşının yaş günü partisine katılırken tercih ettiği kıyafeti deyim yerindeyse hayatının hatasıydı. Derin göğüs dekolteli ceketi ve mini eteğiyle otomobilin içinde görüntülenen modelin hali içler acısıydı. İçine çamaşır giymediği için göğüs dekoltesi berbat görülen modelin bacaklarındaki selülitleri ise farketmemek mümkün değildi. İşte yanlış tercih kurbanı güzel modelin içler acısı hali...

Ayaklı Porselenler

Ne kadar da sevimli duruyorlar değil mi? Her biri şekerlik aslında.Sanki ayaklanmış yürüyolar:)

Fotoğraflar:Horne

Kot pantolonun bolero şekli



Blogları dolaşırken bu güzel hanımın bloguna (http://seaofshoes.typepad.com/sea_of_shoes/ ) rastladım.Kendisi henüz 17 yaşında, tarzı biraz sıradışı fakat kendisine çok yakışmış.Blogu gerçekten güzel, moda ile ilgilenenlere tavsiye ederim.Kot pantolonun bolero şeklinde yapılıp giyilmesi bana ilginç geldi.Sizlerle de paylaşmak istedim:)

2009 yaz etekleri






Bu yaz etekler moda; her renk, çiçekli,fırfırlı,geniş, katkat aklınıza gelen her model:) Genelde diz üzeri ve diz hizasında olanlar daha çok revaçta..

Kaynak:ekolay

***


Merhaba arkadaşlar, kusura bakmayın biraz arayı uzattım gibi 3 gündür yazmıyorum.Aslında vaktim de oluyor fakat galiba bende bahar yorgunluğu başladı.Halsizlik ve isteksizlik var üzerimde, neyse bir kaç güne düzelirim elbet:)) Bahar çok güzel bir şekilde geldi, en güzel mevsimdir.(bence) Sabahları işyerine gelirken görüyorum yürüyüş yapanları, havanın güzel olması fırsat bilenler spora başladı. Genelde kadınlar gruplar halinde yürüyorlar, nadir de olsa orta yaşlı erkeklerde yürüyüş yapıyor.Eee yaz geliyor, benimde başlamam lazım:)Nisan ayında başlarım artık..Çünkü 8 kilo fazlam :), geçen yaz spor + diyetle 4 kilo vermiştim, bıraktıktan sonra kiloları tekrar aldım fakat daha sonra 2 kilo da vermiştim. Yani bir başlasam spora fazlalıklarımdan kurtulacam..Özellikler bel-göbek kısmından!! Bu bel-göbek kısmından sorunları olup da kurtulan arkadaşlar varsa bana da bir kaç ipucu verirse çok sevinirim:))

Farklı tasarımlar


Rengarenk yumurtalar ve sevimli şeyler:)


Bahçesi olanlar için süper bişey her tarafı sulayabilir.


Kelebekli olan herşeyi severim diyorsanız buyrun:))


Porselen anahtarlarr..


Plasik bardak görünümlü porselen bardaklar..

Çok farklı bir duvar stickerı:)

Tabak-Fincan boyama



Her zaman başımıza gelen bir olay, tabaklarda ve fincanlarda kırılmaların çatlamaların olması.Genel de üzülürüz hem takım bozuldu diye hem de geri de kalan çatlak kırılmış parçayı ne yapacaz diye internette gezinirken bunlarla karşılaştım ve sizlerle de paylaşmak istedim.Gerçekten çok hoş duruyorlar.Belki işimize yarar:)

Dantelli Saat


Sade fakat bir o kadar şık. Danteller de gizli herşeyi:)

Marian Bantjes

Matruşka Sevenlere:)


Klasik hepimizin bildiği matruşkalar.

Tokalar da, bileklikler de, kolyeler de ve düğmeler de:)

Keçe, kumaş ve örgüyle yapılan matruşkalar..


Kıyafetler de,ayakkabı da ve çantalar da..

Süs eşyası olarak çeşit çeşit modellerde..

Bunlar da yeni moda matruşkalar:)