Benden Kısa Kısa

Yoktum, çünkü bilgisayarımın sistemi çökmüş bilgisayarcı geldi aldı götürdü bilgisayarımı ve yapıp geri getirdi.Bende bilgisayar gelir gelmez bloga yazayım dedim..



Bak ne yazacağımı unuttum!!



Hıı.. Şimdi ben var ya ben acayip tembel, üşengeç, sıkıcı, işe yaramaz, üretmeyen, verimsiz, sürekli tüketip bir şey elde etmeyen, elimi neye atsam kurutan biri oldum çıktım!!

Bir de işin kötüsü bunları bildiğim halde bir şey yapamıyor(yapmıyor) olmam.:(

Beni biri silkelese de kendime gelsem ne bu yaa?? Sıkıldım, bunaldım kendimden hatta bıktımmm!!

(Bu arada kaç saat oldu yazıyı tamamlayamadım, çok şükür bugün işyeri biraz hareketli.)



Her neyse ben böyle kendimden bıkmış bir haldeyim bu aralar( galiba her zaman böyleyim :s )


Televizyon izlemekte istemiyorum hele haberler sürekli ergenekon ve savaşlarla ilgili yani hep üzüntü dolu:(. Diziler hepten saçmalamaya başladı, yemekteyiz programı da ne kötü bu hafta..



Eğer merak eden oluyorsa dikiş makinesi aldın da hala hiç bişey yapmadın, bir emeğini görmedin diyorsanız.Haklısınız.. Bir ara bir hafta kadar süreyle terziye gittim dikişi, makineyi öğreneyim diye bişey öğrenemeden hasta oldum soğuktan, o yüzden havalar ısınıncaya kadar ertelendi.



Kilo vermeye çalışıyordum ya hani, hala çalışıyorum yediklerimden azaltarak ama pek faydası olmuyor spor yapmam şart!! Ama üşeniyorummmm..




Takılarla da uğraşıyorum ne hikmetse işime yaracak aletler kayboluyor..


Bir de acaba rüyalarımı senaryo olarak yazsam mı diye düşünmeye başladım.. Dün gece rüyam da evleniyordum sevgilimle, her ikimizinde suratı asıktı,mutsuzduk ve çok eski,özentisiz bir gelinlik giymiştim hemde kilise düğünüydü sadece benim ailem yanımızdaydı. Anneannemle annem bana kollarından çıkartık birer altın bilezik veriyorlardı. Sonra ne ara oluyor onu anlamadım bir erkek bebek doğurmuşum ama bas bas bağırıyorum ben anne olmak istemiyordum bakmayacam bebeğe diye.Dayım da bana fena halde kızıyordu ve bebeğin karnını doyurmamı söylüyordu. Hepsinin anlamına baktım,gelinliğin durumu hariç hepsi iyiymiş.Haydi hayırlısı..


Ayy baya saçmaladım.Asıl anlatmak istediğim yeni bir BEN istiyorum..

Üretken, her başladığı işi hakkıyla bitiren, başarılı,sağlıklı,mızmızlanmayan,çalışkan,kıvrak zekalı,karşısına çıkan her fırsatı değerlendirmesini bilen,kilolu olmayan,atik yani herşeyin iyisini istiyorum işte:)

5 yorum:

ÖzLeM dedi ki...

Tıpkıı ben :) bu ara herkes kendinden bıkmış bir vaziyette kriz mi vurdu ne :)anlamsız bir sıkıntıı üşengeçlik ve evden çıkmama hobisi nedir acabaa .. rüyana gelince canım gelinlik iyi deil derler ama hayrlsıı tabiki ..inşallah hayat sanaa güler en kısa zamanda...

engindeniz dedi ki...

Özlem, inşallah canım hepimize güler hayat:) umarım bu kendinden bıkma olayı da geçicidir..

gül dedi ki...

canım rüyalara pek takılma derim ben:) ama senaryo yazsan süper olurlar

engindeniz dedi ki...

gül; saol canım çok karışık oluyor rüyalarım niyeysee:)

HamaratDiva dedi ki...

rüya konusunda bir şey diyemeyeceğim ama üşengeçlik durumu dönemsel bir şey, ara ara gelir ya herkese, geçer. ama bu arada uygulayabileceğin bir çözüm önereyim, ben bu şekilde hissettiğimde, haftanın ilk günü, pazartesi, erken kalkar o gün mutlaka çok çalışırım, nedense nasıl başlarsa öyle gider gibi gelir bana ;)