Cinnet-Timber Falls


Mike ve kız arkadaşı Sheryl bir haftasonunda, kamp yapmak için Batı Virjinya’ya yolculuğa çıkarlar. Burada karşılaştıkları bir yerlinin tavsiyesi üzerine muhteşem bir doğası olan ve çağlayanlarıyla ünlü Timber Falls’a giderler.Kamp çadırlarını Batı Virginia’nın dağlarında sivrisinekleri ile ünlü bir bölgede kurarlar.
Orada, gece kaldıktan sonra sabah ilk ışıkları ile Sheryl gölün kenarında yüzmeye gider ve gölden çıkarken kaçırılır. Mike önce yardım istese de sonunda tek başına ormanın içinde onu çaresizce aramaya devam eder. Sheryl'i ararken bir tuzakla karşılaşır ve ayağı tuzak kapanına sıkışır daha önce de karşılaştığı bir kadın ona yardım istemek için yaklaştığındaysa Mike bayılır.Mike gözlerini açtığında kadının evinde bulur kendini ve çaresizce sevgilisinin bulunması için yardım ister o sırada kadın Mike'nin ayağını tedavi etmektedir.Sonra kadın Mike'nın adını Michael olarak söylediğinde Mike şüphelenir ve kadının boş bir anından faydalanıp başına vurarak bayıltır, evi aramaya kalkar.Sevgilisini gizli bir yeraltı sığınağında mum ve haçlarla dolu bir odada, bir masanın üzerinde kurban edilmek için bağlı olarak bulur. İki sevgili dine fanatik bir şekilde bağlı bir ailenin eline düşmüşlerdir. Şeytani bir planı olan ailenin ortasındadırlar...
İyi bir film diyemem ama kötü de değildi.Kopukluklar ve her korku filmin de olduğu gibi azcıkta olsa saçmalıkları vardı.Sonunu pek anlayamadım galiba devamı gelecek.

0 yorum: