Yavru kediler

Her zaman kedilere karşı ayrı bir ilgim olmuştur ama bugüne kadar hiç kedi besleyemedim.Köpeğimiz, balıklarımız,tavşanlarımız,güvercinlerimiz hatta küçükken civcivlerimiz vardı onları besleyip büyütüp tavuk ve horoz oldular ama pek sevgili babam bunlar bayağı büyüdü deyip köye babaannemizin yanına gönderdi onlar da pek bir hayvan sever olarak!afiyetle yemişlerdi!O çocuk halimle nasıl üzüldüğümü hala hatırlıyorum.
2 hafta önce alışveriş için işyerinin az ilerisinde ki markete giderken o kadar tatlı 2 tane bembeyaz kedi gördüm sahipsizlermişti hemen sahiplenmek istedim ama olmadı aşırı ürkekler 1,5-2 aylık bişeyler.2 haftadır uğraşıyorum ama bir türlü yaklaşmama izin vermiyorlar.Daha sonradan ögrendim ki bunlardan 5-6 tane varmış ama ben sadece 4 tane görebildim 2 beyaz, 1 tekir ve 1 de siyah.Ben yokken orada oturan onlara yemek veren kişiler biz yakalarız size haber veririz demişlerdi ama sık sık uğramama rağmen maalesef ki onlar dahi yakalayamamışlar hatta birinin elini ısırıp tırmalamış bende en iyisi başka kedilere bakayım diyorum.

Siyah kedi aynen bunun gibiydi:) Yağmur yağınca neler yapıyorlar nasıl saklanıyorlar diye düşünyorum ne vardı ki gelseydiniz benimle sıcacık yuvanız olurdu..

3 yorum:

ÖzLeM dedi ki...

yaaaa bnde istiorum :( ama annem istemio ama çok şekerlerr ilerde alırım kndime :):)

Adsız dedi ki...

Bende ya bende bizim aptda yasak ama bu arada lambalarda çok güzeller

engindeniz dedi ki...

Özlem,benim annem de izin vermiyor ama bir kedi alırsam elbet izin almasının bir yolunu bulurum:)

Craft wowan,inş. bahçeli evlerimiz olur da kimse karışmaz bizlere:)benimde, asyalı kadınların olduğu avizeler çok hoşuma gitti.