Dadım Aşık-The Nany Diaries


Gösterime girdiğinden beri merak ettiğim bir filmdi ama çok sonra izleyebildim.Gerçi beklediğim gibi değil fakat filmin içerisinde verilen mesajlar çok anlamlıydı.Vaktiniz çok ise izlemeye değer bir film.
“The Nanny Diaries” New Jersey’de yaşayan Annie Braddock’un (Johansson) üniversiteyi bitirdikten sonra geldiği Manhattan'da zengin bir ailenin çocuğuna dadılık yapma hikayesini anlatıyor. Şehrin diğer tarafında yaşamanın hiç de kolay olmadığnı anlayan Annie, Bayan X’in (Linney) bitmek bilmeyen isteklerini yerine getirmeye çalışırken, oğlu Grayer’ın bakımını üstleniyor. Derken binada tanıştığı gençle yakınlaşmaya başlayan Annie, zenginlerin dünyasında hiç de beklemediği olaylarla karşılaşıyor.

2 yorum:

LoLa dedi ki...

merhaba
ben bu filmi uzun zaman oldu izleyeli ama iyi vakit gçirmek için çerez tadında bir film diyebilirim. ben scarlet johansson u sevemedim gitti ama oyunculuğuna laf edemem :)

engindeniz dedi ki...

Lola lola'ya;
Merhaba, blogunu gezerken senden yorum gelmesi beni çok şaşırttı ve de mutlu etti.Bende nedense ayrı bir sempati duyarım scarlet johansson'a karşı:)