Doğum şekerleri

Ablam hemşire ve genelde doğumlardan sonra şeker,badem şekeri, çikolata dağıtılıyor, ee haliyle ablamda nasibini alıyor:)Çok cici gözüküyorlar, bazılarını evde yapabiliriz.Doğumlarda,mevlütlerde ve düğünlerde hediye olarak yapıp götürebiliriz:)

9 yorum:

gül dedi ki...

ayy ne şirinler saol canım iyi bir fikir

GeCe dedi ki...

şimdi ne adetler çıktı bu şekerler sözde nişanda sünnette her bişiyde yapılıyor bebek için olan hoşuma gidiyor ama

cansudere dedi ki...

cok ciciler inşallah senınde dogum şekerlerin yeriz canım benım.

engindeniz dedi ki...

gül; sende saol canım:)

GeCe; evet ya bence de en güzelleri bebek için olanlar:)

Cansudere; İnşallah zamanı gelince:)ve inşallah senin doğum şekerlerini de yeriz:)

Yelda dedi ki...

Ay bayılıyorum bu şekerlere
tulum gibi olanu görmüştüm
çok şekerler hepside
ay doğursam mı yok önce evleneyim :)))
sevgiler canım
İyi günler

engindeniz dedi ki...

Yelda; benim de en çok beğendiğim tulum şeklinde olanı,polar kumaşla yapılmış fakat keçe kumaşla da güzel olur.Ee tabi evlenmek lazım önce:)Sevgiler..

Saadet Topçu dedi ki...

Bu doğum şekerlerinden arkadaşımın bebeği için yapmıştım. İstanbul Eminönü'nde bu malzemelerin hepsi satılıyor. Alıp istediğiniz kombinasyonda yapabilirisiniz. Ama fiyatlar hazırdan çokta ucuza geliyor diyemem çünkü bu cici malzemeler pek ucuz değil :)

engindeniz dedi ki...

Çilek reçeli, canım bilgilendirdiğin için teşekkürler:)

Unknown dedi ki...

merhaba,bende arkadaşımın doğumunda öğrendim bu şekerleri çok gfüzellerdi bende kendioğlumun doğumunda yaptım ve baktım çokeğlenceli yapımı evde bu bebek şekerlerinden yapıyorum ve internet sitelerinde gerzdiğim de çok pahalı oldukarını gördüm bende çok uygun fiyata yapmaya karar verdim hem kendimi oyalıyorum hemde aile bütçedine azda olsa bir payımoluyor ilgilenen arkadaşlar varsa bana inciorman@gmail.com adresinden mail atarlarsa reism ve fiyat gönderebilirim.veya herhangi bir yerde görüp beğendiğiniz varsa bana resmini gönderirseniz size uyguna yapabilirim.herkese iyi gümnler