August Rush - Kalbini Dinle

Yetenekli ve karizmatik İrlandalı müzisyen ile genç, güzel ve çok başarılı çellist New York'taki Washington Square'de karşılaşırlar ancak bu sıradan bir gece değildir.Büyülü anlar yaşayan ikili çok uzun bir süre birbirlerinden ayrı kalırlar. Bu sürede Lyla hamile kalır, tam işini babasını terkedip gidecekken kaza geçirir ve çocuğunu kaybeder.Müziği bırakır öğretmen olarak devam eder.

Louis, Lyla'nın hamile olduğunu bilmiyordu. Louis de müziği bıraktı farklı bir yaşama başladı. Lyla da olduğu gibi Louis de her zaman buluşacakları kemer altına geldiler ama hiç birbirlerine rastlayamadılar.

Lyla'nın babası ölmeden önce ona çocuğunun ölmediğini bir yetimhaneye verdiğini açıklar.Lyla hemen çocuğunu aramaya başlar.O sırada Evan annesini ve babasını bulmak için müziğin sesini dinleyerek yetimhaneden kaçar.Olaylar böyle gelişmeye başlar.

Mükemmel bir filmdi, şarkılarıyla, müziklerin ritimleriyle, senaryosuyla, oyunculuklarıyla süperdi.Bence herkes izlemeli ve kesinlikle izlerken pişman olunmayacak bir film.

0 yorum: